Om mig

Mit navn er Lisa og jeg er en kvinde midt i 40’erne, der altid har levet med følelserne udenpå tøjet. Jeg mærker meget, føler meget og tænker meget.

Jeg bor i hus med min dejlige mand, som jeg har været sammen med, siden jeg var 20 år. Vi har to dejlige drenge på henholdsvis 21 år og 17 år.

Jeg blev i 1995 uddannet all-round kontorassistent og har i mange år arbejdet med kundeservice.

I 2008 startede jeg på en bacheloruddannelse i kommunikation, som jeg blev færdig med i februar 2012. Efter endt bacheloruddannelse og frem til august 2014 var jeg i diverse kortvarige ansættelser.

Som udgangspunkt er jeg virkelig glad og positiv, men det giver mig udfordringer at være så sensitiv, som jeg er.

Efter mit angstanfald i august 2014 har jeg været nødsaget til at tage mit professionelle arbejdsliv op til overvejelse, da jeg er klar over, at jeg ikke skal fortsætte ad samme spor længere.

Jeg har lært, hvor vigtigt det er, at jeg lytter til mine egne behov. Jeg har en fantastisk krop, der fortæller mig, når jeg lige skal bremse op og lytte.

Bare lytte!

For hvis jeg giver mig selv tiden til det, fortæller den mig faktisk ret fint, hvad det er, den gerne vil have, jeg skal gøre.

Derfor har jeg opfundet et begreb, der hedder ”Sofa-kalender dag”. Det er en dag, hvor jeg placerer mig i sofaen med min kalender og finder ud af, hvor og hvad jeg kan sige fra. Når det er gjort og jeg har fundet ro med det (det kræver øvelse), ser jeg en eller anden serie på Netflix og nyder bare at ligge i min sofa. Og det er helt lovligt!